keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Mustangit

Eräs ystäväni on vuosien varrella tilannut useitakin käsitöitä. On sukkia ja Lakupekka-patalappuja. Tällä kertaa tuli tilaus miehelle. Mies on automiehiä ja hänellä on jatkuvasti jokin tuunausprojekti menossa. Hän on Mustang- miehiä, joten ystävä tilasi hänelle syntymäpäivälahjaksi lapaset.

 

Malli on ystäväni suunnittelema, ja näin neulojan näkökulmasta mukavan simppeli. Tietty mietin, että miten pystyisin toteuttamaan pystyraidat ja kirjoisi päälle merkin hevoskuvion, mutta tartuin pitkästä aikaa vaan siihen että teen sen, mitä ystävä pyysi. Lahjansaajaa ei tietysti saatu testaamaan lapasia, mutta mittojen vertailun jälkeen huomasin että ystävän miehellä on saman mittaiset sormet kuin itselläni. Katsotaan siis miten käy.

 

LankanaViking of Norway Sportragg, puikot 3,5 mm. Musta lanka riitti juuri ja juuri, muita värejä kului vain pari grammaa - harmaata vähän enemmän. Nimikirjaimet on silmukoitu päälle lopuksi.

Anteeksi mielikuvituksettomat kuvat - nappasin ne nopeasti töissä (vain huomatakseni myöhemmin ettei kiirettä ollutkaan - ystävä oli kipeänä eikä siis saanut näitä mukaansa viime viikolla)

Mutta olipa ilo ottaa näiden jälkeen joululomalla olleet neuleet työnalle! Tässä projektissa ei ollut mitään valittamista, mutta sillä on selvästi vaikutusta mitä itse tahtoo tehdä. Toisaalta ennen joulua en jotenkaan innostunut neulomisesta, joten luultavasti pieni tauko omista töistä teki vain hyvää. Niistä sitten lisää myöhemmin. Instagrammissa postauksen kuvia keskeneräisistäkin töistä, löydät minut nimellä siloahoska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)