lauantai 21. tammikuuta 2017

Pikkuset sukat

Viime vuonna loka-marraskuulla syntyi lähipiiriin 3 uutta pienokaista. Reippaana tätinä tietysti neuloin kaikille jotain pientä. Ennätimme mukaan yksiin ristiäisiin, ja sinnekin neuloin jotain pientä.

 
Polarn O. Pyretin puvun kanssa pakettiin päätyi kärjestä aloitetut jämälankajunat. Lankoina käytin Gjestalin Maijaa (valkoinen ja pinkki, jotka jäivät isosiskon sukista  sekä jämälankavarastosta löytynyttä vaaleanpunaista (villi veikkaus Dropsin Baby Merino), puikot 3 mm. Aloitin siis kärjestä 8 silmukalla, lisäsin joka kerros silmukoita kunnes niitä oli ohjeen mukaiset 40 s. Raidoituksen apuna Raitageneraattori

Junasukkia tuli tehtyä viime vuoden puolella sen verran monta paria, että pitäisi keksiä jokin toinen malli. Päätin aloittaa lankalakon (15 kg varastoissa, huh), mutta Suomi100 juhlavuoden kunniaksi päätin ostaa aiheeseen sopivia lankoja tuleville pienille. Haaveissa on myös osallistua OYSin sukkakeräykseen, mutta tällä hetkellä olisi niin monta kivaa juttua odottamassa. Ehkäpä teen niitä sitten työpaikkaneuleena. Niin, mullahan on aina neule matkassa.Työlaukussa on aina palavereihinkin sopivaa neuletta mukana. Kotona on sitten haastavampia ja isompia töitä. Pitäisikin aloittaa vielä vapaa-ajan reissuihin sopiva neule - siis sellainen joka sopii kaverin luona istuskeluun ja ehkä autoreissuillekin. 

...mää luulen että tää on joku sairaus...

1 kommentti:

  1. Kattia kanssa ja kissanvillat! Mä teen ihan ku sä. Siis että matkoille helpompi ja kotona sitten haastavampi neule.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)