maanantai 14. elokuuta 2017

Podcast 7.



VALMIINA



KESKEN

Tsiisukset
Abhishekin sukat
Lohikäärme-pehmolelu


Osallistu 100. tilaajan arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen 3.9. mennessä (koska viikonloppu) :)

14 kommenttia:

  1. Kiitos mukavasta jaksosta! :) Arvonnassa mukana! :)

    VastaaPoista
  2. Arvonnassa mukana. Mukavasti sujui neulominen seurassasi, kiitos 😊

    VastaaPoista
  3. Onnittelut tilaajamäärästä! Tykkään kattoa podcastiasi, arvonnassa mukana :) Sinulla myös rauhallinen puhetapa, josta saa hyvin selvää.

    VastaaPoista
  4. Mukana arvonnassa! Mäkin alan virkkaamaan Kalevala Calia, teen Lampi -peiton :)
    Olen ravelryssä iinak

    VastaaPoista
  5. Mukaan arvontaan! Virkaamasi laukku on kyllä komea ja varmasti sopiva asuste kun lähdet topakasti ostoksille! Huomasitko Merlettoa Tamperella käydessäsi?

    VastaaPoista
  6. Kiitos neulontaseurasta! Mukana arvonnassa minäkin.

    VastaaPoista
  7. Kiitos arvonnasta! jaksojasi on kiva seurata :)Niin ja onnea <3

    VastaaPoista
  8. Mukana arvonnassa! Oikein mieleiseltä palkinnolta kuulostaa:) ja kiitos podcastista, en olekaan aiemmin kommentoinut, mutta kaikki sun jaksot olen katsellut ja mielelläni seuraan:)
    -astis

    VastaaPoista
  9. Aloinpa sopivaan hetkeen seuraamaan tätä sunkin podcastia, kun parin päivän sisään oon ehtinyt katsoa kaikki jaksot ja nyt arvonta! Sua on tosi mukava kuunnella, hirmu miellyttävä puhetyyli. Voisit varmaan jutella melkein mitä vaan ja minä tyytyväisenä neuloisin ja kuuntelisin :D Ravelryssa oon Mai-ju.

    VastaaPoista
  10. Mukana arvonnassa! Oon vähän jäljessä ja hyppäsin pari jaksoa yli koska piti saada kirittyä mutta oon periaatteessa kaikki jaksot kattonut ja tykännyt :)

    VastaaPoista
  11. Mukana arvonnassa! Videosi ovat ihanan aitoa ja lämminhenkistä jutustelua ja jokaisen jakson olenkin katsonut. Nauratti sanomasi: "kanssasisaret" ja mieleen tuli ajatus: "Kielimurteesikin sinut paljastaa." =D =D Hyvää loppukesän ja syksyn jatkoa Ouluun! Terv. ElsaS

    VastaaPoista
  12. Mukana arvonnassa! Tosi nätti väri tuossa palkintovyyhdissä. Tykkään sun tavasta tarinoida. Nytkin tuosta reissusta kaverisi kanssa oli mukava kuulla. Muuutoinkin pidän, kun avaat asioiden takaa juttuja etkä vain vaikkapa luettele, mitä tuli ostettua :)

    VastaaPoista
  13. Mukana arvonnassa. Kiitos kivasta podcastista, olen sitä alusta alkaen seurannut ja tilannutkin, vaikken olekaan tähän asti mitään kommentoinut...

    JossuP (ravelry)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)